Kafe va restoranlar uchun havo-tortgichlar

В наше время кафе, рестораны и бары пользуются большой популярностью среди жителей мегаполиса. Многие люди предпочитают обедать заведениях общепита. Однако, комфорт и удовлетворение отдыхающих, зависит не только от вкусных блюд и качественного обслуживания персонала. Существенную роль играет и атмосфера в заведении, для создания которой необходим чистый и свежий воздух. Чтобы гости не испытывали дискомфорт от посторонних запахов, в кафе устанавливают вытяжку.

“Climat-montaj” muhandislari  havoni boshqarish moslamalari loyihalashda katta tajribaga ega.

Ventilyatsiyaning asosiy vazifalari

Harorat rejimi

SanPiN muassasaning turli zonalarida ma'lum bir harorat rejimini saqlash talablarini belgilaydi.Ovqatlanish xonalarida harorat 20-22 °C, oshxonada esa 18-26 °C oralig'ida saqlanishi kerak.

Shovqin xususiyatlari

Shamollatish uskunalari tashrif buyuruvchilarning qulayligi va xodimlarga xalaqit bermasligi uchun shovqin standartlariga javob berishi kerak. Ovqatlanish xonalarida maksimal ruxsat etilgan shovqin darajasi 35-40 dBA dan oshmasligi kerak.

Havoni filtrlash

Tizim havoni chang, yog 'va boshqa ifloslantiruvchi moddalardan tozalash uchun filtrlar bilan jihozlangan bo'lishi kerak.Ko'p bosqichli filtrlardan, jumladan, hidlarni yo'qotish uchun uglerod filtrlaridan foydalanish tavsiya etiladi.

Kafe uchun havo-torgichlari: Oshxona

Ko’pgina muassasalarda bir nechta pishirish sehlarini o’z ichiga olishi mumkin bo’lgan oshxona mavjud. Agar sovuq va zagatovka sehlari bilan ish osonroq bo’lsa, unda issiq sehlarga kuchli havo-tortgichlari kerak bo’ladi

Kafe uchun havo-tortgichlari: Zal

Как показывает опыт многих посетителей, свежий воздух в зале необходим для комфортного время препровождения. Если заведение небольшое, то решить этот вопрос намного проще.

Bizning xodimlarimiz sizni qiziqtirgan savollarga doimo javob berishga tayyor. 

Ushbu raqamlarga qo’ng’iroq qiling: